Päikseline Jakobsoni talupäev

Vaiatus toimus 16.mail 2021 järjekordne Jakobsoni talupäev. Oli imeliselt soe kevadpäev. Laada avakõne pidas Jõgeva valla abivallavanem Angela Saksing. Esines folkduo Ülle Kool & Esta Ruusmann. Nõutud kaup oli erinevad istikud, taimed ja lilleamplid. Jakobsoni talupäevalt leidis käsitööd, sepiseid, lihatooteid, kalatooteid, maiustusi, pirukaid, käsitööõlut, keraamikat, laastukorve, kaltsuvaipu, riideid, ehteid, geelküünlaid, OÜ Sofi ja Tobi lasteriideid, õhupalle, spordikaupa, tööstuskaupa, Tupperware tooteid, vanavara ja palju muud. Ei puudunud ka laadasai rohkete rosinatega. Laadamelu vahel sai rahvamajas imetleda Imbi Voogi teemanttikandite näitust.

Jakobsoni talupäeva korraldamist toetas Eesti Kultuurkapital.

Pilte laadapäevast https://vaiaturahvamaja.ee/galerii/nggallery/jakobsoni-talupaevad/jakobsoni-talupaev-2021